Minimalistički komadi odjeće koji nude kvalitet i neprolaznost po pristupačnoj cijeni. Upravo ovim konceptom dizajniranja i proizvodnje brend Treehana želi pružiti jedinstvenu ali i jednostavnu odjeću.

Dizajn koji karakteriše odjeću sa etiketom Treehana inspirisan je putovanjima, muzikom, doživljavanjem najljepših prirodnih pejzaža ili jednostavnom kafom na jutarnjem suncu.

Ne postoje niti pravila niti kalupi koji vode do nastanka nekog Treehana odjevnog predmeta. Svaka kreacija ima svoju posebnu priču, koju dizajnerka putem gotovog odjevnog predmeta dijeli sa onima koji ga nose na sebi.

„I u jednostavnosti postoji izvjesna otmenost“, te stoga od jednostavnosti i ne bježimo. Odlučili smo da eleganciju, kvalitet i jedinstvenost učinimo dostupnim upravo u okvirima jednostavnog. Na taj način Treehana odjeća postaje idealan saputnik za većinu prilika u kojima se nađemo tokom jednog dana.

Nadamo se da ćete uživati u udobnosti, kvalitetu i estetskoj jedinstvenosti koju dobijate svakim komadom odjeće marke Treehana.

Ukoliko se u našim kreacijama osjećate slobodno i uživate u svakom trenutku života, naš cilj je u potpunosti ispunjen!

Predlažemo

Hlače

Scuba pants

77.00 

Haljine

Scuba dress

155.00 
121.00 

Džemperi

Lovely

37.00 
55.00 

Bluze i majice

Milano

39.00 

Hlače

Line

53.00 

Haljine

Black cut

42.00